LogoKlaverblad
15 Feb
2018

Excelsior Klaverblad Concert

ROUTE  99

Op zaterdagavond 24 maart 2018 houdt Excelsior haar jaarlijkse verenigingsconcert. Dit keer in het teken van het 99-jarig bestaan met als thema “Route 99”. Op naar de 100! Volgend jaar zal Excelsior het gehele jaar door vieren dat het 100 jaar bestaat, maar nu blikken we al kort even terug op 99 jaar. Wat is er zoal gebeurd in 99 jaar en waar staan we nu? Waar is Excelsior trots op en waar zijn we goed in. U kunt het allemaal zien en horen op deze zaterdagavond.

Tijdens dit concert zullen het fanfareorkest, de malletband, het KLEIN orkest en het schoolorkest laten horen wat zij goed kunnen en waar zij plezier in beleven.

Ook is tijdens dit concert het D-examenstuk van Iris van Eijden te horen op altsaxofoon. Iris speelt het stuk El Artiste Saxofonico van Leon Vliex samen met de fanfare.

De komende jaren zal dit verenigingsconcert Excelsior Klaverblad concert heten. Sinds medio 2017 is Klaverblad Verzekeringen hoofdsponsor van Excelsior. Bij het aangaan van deze sponsorovereenkomst is afgesproken dat dit voorjaarsconcert de komende jaren de naam “Excelsior Klaverblad Concert” zal dragen.

Het Klaverblad zult u op deze avond in meerdere varianten tegenkomen in sporthal De Goorn waar het concert zal plaatsvinden.

Toegangsprijzen:
11,50 euro niet-donateurs
8,50 euro donateurs.
Dit is inclusief consumptiemuntje.
Kinderen basisschool vrij entree.

Kaartverkoop: Vanaf 5 maart bij de leden, via de website en facebook.

Klik hier om kaartjes te bestellen.

Zaal open: 19.00 uur

Aanvang: 19.30 uur

muziek

Admin

info@excelsioroosterhesselen.nl