39704675-vector-illustration-du-cycliste-cartoon-banque-dimages
01 Jun
2018

DRIE DORPEN FIETSTOUR

Enkele jaren geleden concerteerde Muziekvereniging Excelsior ook op een middag in de zogenaamde OGZ dorpen. Ook dit jaar en wel op zondagmiddag 24 juni kunnen de inwoners van Oosterhesselen, Gees en Zwinderen genieten van een optreden van Excelsior’s Fanfareorkest en Malletband.

Orkest en Malletband geven afwisselend een concert van ca 45 minuten. Daarna wordt het instrumentarium in enkele auto’s gepakt, springen de muzikanten op de fiets en begeven zich naar het volgende dorp voor het tweede concert en daarna naar het derde dorp voor het laatste concert.

Onderstaand de locaties en aanvangstijden van de Drie Dorpen Fietstour.

13.00 uur Jan Jansen Tweewielers in Zwinderen

14.30 uur IJssalon Talenti in Gees

16.00 uur Café Restaurant Deen Oosterhesselen

Bij slecht weer zal de Drie Dorpen Fietstour een week later plaatsvinden en wel op

zondagmiddag 1 juli.

Admin

info@excelsioroosterhesselen.nl