Home » Nieuws » Jan Schepers, 36 jaar bestuurslid!

Jan Schepers, 36 jaar bestuurslid!

Volgens het rooster van aftreden stoppen er ieder jaar één of twee bestuursleden om ruimte te maken voor nieuwe leden die de tijd en verantwoordelijkheid nemen om toe te treden tot het bestuur. Een verantwoordelijke taak want ieder bestuurslid binnen onze vereniging heeft de opdracht een taakgroep draaiende te houden. Voor de meeste bestuursleden stopt hun taak na één of twee termijnen. Een enkeling blijft langer zitten.
Na een bestuursperiode van maar liefst 36 jaar neemt Jan Schepers afscheid van zijn taak als bestuurslid van Muziekvereniging Excelsior. Jan trad toe tot het bestuur van onze vereniging toen hij achttien jaar oud was. Zijn broer zat in het bestuur, maar stopte hiermee. De toenmalige voorzitter, Jan Schepers Sr. (geen familie) en ons erelid, kwam bij Jan en zei: “Jan jij moet!” Dus Jan kwam in het bestuur.

Jan heeft zijn taak als bestuurslid binnen onze vereniging altijd bijzonder serieus genomen en heeft veel taken vervult. Veel mensen herinneren zich nog de energie die Jan in de verhuur van het podium heeft gestoken en bij weer en wind met enkele andere leden het podium door heel Noord-Nederland vervoerde om het maar weer eens ergens op te bouwen. Jan stond altijd klaar voor zijn/onze vereniging. De laatste jaren had Jan de taakgroep Malletband in zijn portefeuille. Iedere maandagavond ging Jan naar de Hesselerhof om de jongens te helpen en te motiveren er iets leuks van te maken!

Jan bedankt voor al jouw tijd en energie die je in jouw bestuurstaak hebt gestoken!