Home » Iris van Eijden doet D-examen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Iris van Eijden. Op het concert van zaterag 26 mei zal ik mijn solowerk met het orkest laten horen. Ik ga El Artiste Saxofonico van Leon Vliex spelen. Dit ga ik doen voor mijn D-examen (HaFaBra) op altsaxofoon. HaFaBra staat voor Harmonie Fanfare en Brassband.

Al sinds jonge leeftijd ben ik druk bezig met muziek maken. Het begon bij de AMV lessen op de basisschool; daar leerde ik noten lezen en blokfluit spelen. Toen ik daar mijn diploma voor had gehaald, mocht ik een instrument uitzoeken. Ik was meteen erg enthousiast over de saxofoon! Toen ik de saxofoon goed beheerste, kwam ik in het C-orkest bij Excelsior. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar het KLEIN orkest en speel ik sinds 4 jaar bij het fanfareorkest. Daarnaast speel ik
ook bij het Drents Jeugd Orkest.

Hierbij nodig ik jullie uit om naar het leuk Excelsiors muziekcafe te komen luisteren op 26 mei in de Zwerfkei te Gees

Muzikale groetjes,
Iris

IMG_0893