Home » Jubileumjaar

Tijdens ons jubileumjaar zijn er tal van leuke en gezellige muzikale activiteiten rondom onze vereniging. Hieronder een overzicht van de nog komende activiteiten. 

Jubileumweekend – 15, 16 en 17 november 2019

Maar liefst honderd jaar geleden werd muziekvereniging Excelsior Oosterhesselen opgericht. Nu, honderd jaar later, vieren wij ons 100-jarig jubileumfeest. Excelsior is opgericht op 19 november 1919. We hebben daarom van vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2019 een feestelijk jubileumweekend. Het weekend zal er als volgt uit zien:

 

Vrijdag:
– receptie voor genodigden.

 

Zaterdag:
10.00 uur: marsoptreden malletband en fanfare door Oosterhesselen

14.00 uur: aanvang reünie in de Hesselerhof

15.00 uur: generale repetitie voor leden en reünisten
16.30 uur: bijpraten en buffet in de Hesselerhof voor leden en reünisten

19.30 uur: zaal open jubileumconcert in de sporthal
20.00 uur: aanvang jubileumconcert in de sporthal

22.30 uur: geestavond in de sporthal met band Level Up.

01.00 uur: sluiting

 

In de ochtend zal zullen de fanfare en de malletband zich laten zien in de straten van Oosterhesselen. Om 14.00 uur zal de reünie starten. Voor reünisten is het mogelijk om tijdens het jubileumconcert een aantal nummers mee te spelen met de malletband of de fanfare. Voor meer informatie over de reünie en het aanmelden hiervoor, klik hier.

 

Om 20.00 uur begint het grote jubileumconcert met de malletband, fanfare, reünisten en zangeres Isa Zwart. De avond wordt afgesloten met een feestavond met de band Level Up. Dit zal ook in de sporthal plaatsvinden

 

Zondag:
– brunch voor leden Excelsior, reünisten en familie van leden en reünisten

 

Gedurende het hele weekend zal er een tentoonstelling zijn in de Hesselerhof over 100 jaar Excelsior. Deze is de gehele zaterdag en zondag te bezoeken.

 

Kaarten voor de zaterdagavond zijn vanaf 1 oktober te koop bij Drogisterij Koopman in Oosterhesselen.