Praktische informatie – The Armed Man

Adres: Theater de Goorn
Edveensweg 15, Oosterhesselen

Parkeren
Parkeren bij de voorstelling van The Armed Man is gratis en is mogelijk op de parkeerplaatsen van de sporthal, het gezondheidscentrum, het Esdal college en dorpshuis de Hesselerhof.

  • Sporthal de Goorn: Edveensweg 15 Oosterhesselen (1 minuut lopen)
  • Gezondheidscentrum: Edveensweg 13 Oosterhesselen (2 minuten lopen)
  • Hesselerhof: Beatrixlaan 23a Oosterhesselen (3 minuten lopen)
  • Esdal College: Beatrixlaan 14a Oosterhesselen (3 minuten lopen)

Voorstelling
Op 3, 4 en 5 november is de zaal geopend vanaf 19.00uur. De voorstelling start om 20.00 uur en is rond 22.30 uur afgelopen. Op zondag 6 november is de zaal geopend vanaf 13.30uur de voorstelling begint om 14.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. Tijdens de voorstelling is er een pauze van 30 minuten.

Betalen
Contant betalen heeft de voorkeur, daarnaast is betalen met een QR-code mogelijk. In de foyer is een verkooppunt voor consumptiemunten. De consumptiemunten kosten €2,- per stuk.

Garderobe
De garderobe is geopend vanaf een uur voorafgaand en tot anderhalf uur na de voorstelling. Gebruik van de garderobe is gratis.

Tickets
Neem uw tickets digitaal of geprint mee deze worden bij de ingang gescand.
Indien u uw tickets verloren bent kunt u contact opnemen met Excelsior-oosterhesslen@outlook.com.

Filmbeelden
Graag willen we u er via deze weg nogmaals op attenderen dat er indrukwekkende oorlogsbeelden getoond worden tijdens The Armed Man en dat deze als schokkend en heftig kunnen worden ervaren.

Tijdens de voorstelling worden foto’s gemaakt deze worden op de website van Excelsior Oosterhesselen geplaatst. Wilt u op de hoogte blijven van muziek vereniging Oosterhesselen dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Bent u enthousiast geworden van onze vereniging en wilt u lid of donateur worden kijkt u dan op onze website www.excelsioroosterhesselen.nl

Hartelijk dank voor uw bezoek wij wensen u een fijne voorstelling!